top of page

Drömbröllop i Jonsered.Drömbröllop i Partille

Bröllop i idylliska Jonsered.


Letar ni efter den perfekta bröllopslokalen? I festlokalen Fabriksstråket får ni möjlighet att skapa er egen magi. Här får ni ta med egen mat och dryck. Ni väljer själva om ni vill ha hemlagat, foodtruck eller catering, buffé eller sittande servering, korv med bröd eller Michelinmat. Samma sak gäller såklart drycken, anpassa hela menyn efter era favoritsmaker och traditioner, eller kanske bara skapa något helt nytt. 


I lokalen finns det mesta ni behöver för att skapa en riktigt bra fest! Här finns både raka och runda bord, vackra stolar, ljud och ljusutrustning, projektor mm. Det ska vara enkelt att trolla fram ett drömbröllop! Ta med egen mat och dryck, dukar och porslin och Voila! Nu är det bara gästerna och musiken kvar. 


Är ni inne på att göra mycket själva? Ett DIY-bröllop? Eller vill ni ha hjälp av en erfaren bröllopskoordinator? Vi har en lång rekommendationslista på olika leverantörer ni kan tänkas vilja kontakta. 


Vackra vigselplatser för bröllop Jonsered.


För själva vigseln finns det inom gångavstånd flera vackra alternativ, Jonsereds Kyrka inte minst. Andra populära vigselplatser är till exempel uteplatsen vid festlokalen, Holmen, Ladan, Herrgården och Jonsereds trädgårdar.

En vigsel är så mycket mer än bara viktiga papper och att säga ja, här brukar gråtfesten börja och genom musik, dekor och gästernas värme skapas minnen att bära med sig livet ut.


Bo nära och bra.


Att boka boende och festlokal tillsammans som ett bröllopspaket gör att ni får möjlighet att dela upplevelsen med de ni tycker allra bäst om, på erat sätt. Kanske till och med ett tvådagars bröllop Jonsered? 


Så letar du efter din perfekta bröllopslokal i Göteborg med omnejd, då kan du sluta nu, här har du vackra hotellrum och en personlig festlokal i Jonsereds Fabriker. Blandningen mellan att få välja själv och sätta sin egen prägel med att ta med egen mat och dryck i en magisk miljö hittar du inte på Fabriksstråket Jonsered. Fråga oss gärna om våra bröllopspaket och tillgängliga datum så berättar vi mer och bokar gärna in en visning. 

17 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page