top of page

Välkommen till Gibsons Hotell nära Partille

Endast 12 min från Göteborgs centrum hittar ni vårt charmiga hotell med 27 smakfullt inredda rum i hjärtat av Jonsereds Fabriker. Hos oss får ni det bästa av två världar, närheten till staden men också lugnet på landet med massor av vacker natur att upptäcka.

Frukost ingår i samtliga bokningar och serveras mellan 07-10 alla dagar.

Välkommen till Gibsons Hotell, det perfekta valet för dig som söker ett hotell i Partille-området. Beläget mitt i Jonsereds charmiga fabriksområde med anor från 1830-talet, erbjuder vi en unik kombination av historia, komfort och bekvämlighet. Med bara en kvarts resa från centrala Göteborg, vare sig du tar bil eller pendeltåg, är vårt hotell en idealisk plats för både affärs- och fritidsresenärer.

Nära till event och upplevelser i Partille


För dem som besöker Partille för evenemang eller nöjen är Gibsons Hotell det perfekta boendet. Hotellet ligger nära Jonsered, vilket gör det enkelt att snabbt ta sig till och från Partille. Här har du nära till shopping, kultur och gastronomi i Göteborg samtidigt som du kan njuta av den lugna och natursköna omgivningen.

 

Bekväma och välutrustade rum


På Gibsons Hotell finner du 27 smakfullt inredda rum, alla utrustade med moderna bekvämligheter för att säkerställa en avkopplande vistelse. Våra rum erbjuder sköna sängar, gratis WiFi, platt-TV och skrivbord, vilket gör dem perfekta för både semesterresenärer och affärsresenärer som behöver hålla sig produktiva.

 

Faciliteter och service i toppklass

Vårt hotell erbjuder även mötesrum och konferensfaciliteter för affärsevenemang och sammankomster. Gästerna kan börja dagen med en härlig frukostbuffé som ger energi för dagens äventyr.

 

Natursköna upplevelser


Gibsons Hotell omges av fantastisk natur, med vandringsleder som Bohusleden och Gotaleden precis utanför dörren. För ytterligare vandringsmöjligheter finns Naturstigen i Bokedalen, en fyra kilometer lång slinga som börjar och slutar bara fem minuter från hotellet.

Upptäck Jonsereds trädgårdar och mer

En kort promenad från hotellet ligger Jonsereds Trädgårdar, en grönskande pärla i Partille med fri entré. Här kan du njuta av klassiska trädgårdskvarter, utställningsträdgårdar och mångfaldsstigen. I området finns även Jonsereds herrgårdsscen, ett mysigt kafé, en liten trädgårdsbutik och en konst- och hantverksstuga.

Välj Gibsons Hotell för ditt nästa besök i Partille och upplev en blandning av komfort, bekvämlighet och naturskönhet.

bottom of page