top of page

HOTELL

 

Gibsons Hotell ligger mitt i Jonsereds charmiga fabriksområde med anor från 1830-talet. På endast en kvart tar man sig från centrala Göteborg till hotellet vare sig man reser med bil eller pendeltåg. Läget gör att man som gäst snabbt har tillgång till allt som staden har att erbjuda i form av shopping, nöjen, kultur

och gastronomi. Samtidigt finns naturen precis runt hörnet och omkringliggande område bjuder på flera vackra naturupplevelser.

Bekväma och välutrustade rum

På Gibsons Hotell väntar 27 smakfullt inredda rum, alla utrustade med moderna bekvämligheter för att garantera en avkopplande vistelse. Varje rum erbjuder sköna sängar, gratis WiFi, platt-TV och skrivbord mm. Perfekt för såväl semesterresenärer som vill koppla av i en lugn miljö som affärsresenärer som behöver hålla sig produktiva även på resande fot.

Faciliteter och service

Gibsons Hotell erbjuder mötesrum och konferensfaciliteter för affärsevenemang och sammankomster. Gästerna kan även njuta av en frukostbuffé varje morgon, vilket ger en perfekt start på dagen.

Naturupplevelser

Utanför hotellets entré passerar inte bara en utan två fantastiska vandringsleder, Bohusleden & Gotaleden.

Utöver dessa pärlor bjuder det direkta närområdet på andra fina vandringsmöjligheter som t ex Naturstigen i Bokedalen. Naturstigen är en slinga på ca fyra km som startar och slutar ca fem min från hotellet.

En kort promenad från hotellet återfinns också Jonsereds Trädgårdar, Partilles grönskande pärla som alltid är öppen och har fri entré. Här kan man strosa mellan de klassiska trädgårdskvarteren, besöka utställningsträdgårdarna eller ta en tur på mångfaldsstigen.​ I området ligger också Jonsereds herrgårdsscen, ett mysigt kafé, en liten trädgårdsbutik och en konst och hantverksstuga. 

bottom of page